tiistai 11. maaliskuuta 2014

SNY2014 maaliskuun paketti

Viikonloppureissulta kotiin tultuani, odotti postilaatikossa yllätys. Hymy nousi heti huulille ja taisin jopa hihkaista riemusta :)

Paketista paljastui juuri minun värisiäni lankoja, napit sekä servettejä. Langat ovat uusia tuttavuuksia ja päässä kävi heti raksuttamaan mitä niistä voisi tehdä. Tästä paketista tosiaan tuli kevätmieltä!






"Hymy, jonka lähetät, palaa aina luoksesi"

11 kommenttia:

  1. Onpa ihania lankoja! :) Jännitys kasvaa omaa pakettia odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Hmm. Ihana kuulla että tykkäsit paketista... Ainut vaan että paketista jäi puuttumaan ohjevinkit. Ajattelin että esim. joku keväinen ihana hihatin, poncho tai ihana pitsihuivi vois olla kiva... Lisäpostia odotellessa ;)
    SNYsi <3

    VastaaPoista
  3. Upeita lankoja! Just munkin lempparivärisiä.

    VastaaPoista
  4. Olen ollut niin täpinöissäni koko SNY kierroksesta että mies pyörittelee päätään. Miten voikaan näin paljon riemua saada tästä asiasta! Ja kiitos ihana SNY:ni! <3 tykkäsin todella paljon, tänään juuri selailin pitsihuivien ohjeita, antakaas vinkkiä jos joku tulee vastaan...vai maltanko odottaa seuraavaan ylläriin asti ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanan aurinkoiset värit! Toi Caleido Lace on ainakin niiiiin ihanan pehmeä lanka, olen siitä kerran huivin neulonut! <3

    VastaaPoista
  6. Niin minustakin :) hirveesti tekis jo mieli aloittaa uutta huivia, mutta totesin, että nyt pitää entiset saada valmiiksi :D

    VastaaPoista